Saturday, January 29, 2011

15 Year Old Male Models

liqueur lemon cream pie



Ci sono dei periodi in cui sono costretta a comprare i limoni e periodi in cui me ne regalano in quantità esagerata!! Allora, premesso che sono ultra contenta di questo, soprattutto se si tratta dei limoni di mio suocero e dei limoni del vicino che ha degli alberi molto belli...ma ogni volta si ripresenta il dilemma! Che fare? E allora si parte con le marinate, i dolci con succo di limone, con la buccia grattugiata, i limoncelli, la pulizia delle mani, i canarini ecc...questa volta ho deciso di riproporre questa crema di limone che la volta scorsa ha avuto tanto successo!! Prepararla è facilissimo , anzi come dice sempre una nota TV presenter, is a test monkey! Get

:
  • a bowl
  • a pot
  • a strainer funnel
  • 2 liter bottles

Ingredients:
  • 1 liter of whole milk (you can also use the cream, but I I prefer the milk, I find it lighter)
  • 600g.
  • sugar zest of 3 lemons (please, no white, which is strongly bitter)
  • 400g. alcohol at 95 °
Method: Put

for 24 hours to soak lemon peels in alcohol. After this time soaking with boiled milk sugar (it must reach a temperature of 80 ° -90 °) Let cool and add it to alcohol filtrate of lemon peel. Poured into bottles. I used some nice bottles, which I find ideal to give away! Store in refrigerator. On summer evenings it is particularly good, perhaps after an evening spent eating with dear friends ... Try it!

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